Ajanvaraus & Artistit

Artisti Sami Haatajafebianto

filler

JONOT / LINES:
MILLA: 2018 TAMMI /  2018 JAN
FEBI: 2018 TAMMI / 2018 JAN
KIMMO: 2018 TOUKO / 2018 MAY
SAMI: 2018 MAALIS / 2018 MAR
SANNA: 2018 TAMMI / 2018 JAN
ajanvarausnapit
ornament2VIERAILIJAT / GUEST ARTISTS
OTTO PAANANEN / OTT LEE TATTOO
6.-9.12.2017
TONI KORHOLA / SAVOLAN MUSTE
5.-7.3.2018

ornament2

AJANVARAUKSET JA TIEDUSTELUT OSOITTEESEEN
lamuerte.ink (ät) gmail.com
 • Käytäthän hieman aikaa ensimmäisen sähköpostin lähettämiseen ja lähetät ensimmäisen viestin yhteydessä tarvittavat tiedot sekä liitetiedostot. Näin nopeutat ajanvarausprosessia. Kirjoitathan myös mieluiten aina samaan viestiketjuun, jotta löydämme keskustelut kun alamme suunnittelemaan tatuointia. 
 • Vastausaikamme on 1-7 päivää. Olethan kärsivällinen. Vastaamme viesteihin aina saapumisjärjestyksessä. 
 • Varausmaksu on 50/100€ riippuen onko kyseessä puolen, tai koko päivän sessio. Varausmaksun ehdot löydät alempaa. 
 • Tatuointien hinnat ovat alkaen 80€. Koko päivän session hinta on maksimissaan 600€. Puolen päivän sessio on maksimissaan 400€. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. 
Sähköpostissa vaaditut tiedot:
 1. Otsikoksi toivomasi artisti. Tutustuthan ihan ensimmäiseksi artistiemme portfolioihin. Artistien portfoliot, jonot sekä varaustilanteet näet TÄSTÄVihreällä oleville artisteille voi varata aikoja. Kun artistin nimi on punaisella, niin hänen kalenterinsa on tauolla eikä hän ota toistaiseksi uusia varauksia vastaan.
 2. Kerro sähköpostissa nimi, puhelinnumero, ikä, asuinpaikka
 3. Kerro lyhyesti haaveilemastasi tatuoinnista. (koko, sijainti ja puoli, värillinen/mustaharmaa, tyyli jne).
 4. Liitä kuva paikasta johon tatuointi on tulossa.
 5. Liitä mukaan mahdolliset mallikuvat
 6. Jos haluat tatuoinnin pohjautuen piirrokseen tai valokuvaan, liitä 1-2 kuvaa liitetiedostona sähköpostiin. Emme kopioi toisten tekemiä tatuointeja, mutta voit liittää suuntaa antavan kuvan sähköpostiin. Teemme ainoastaan tatuointeja jotka ovat omasta mielestämme hienoja, joten olethan avoimin mielin ehdotuksillemme. Suunnittelemme kaikki tatuointimme itse, joten luonnoksen tekeminen/teettäminen on yleensä turhaa.
 7. Mikäli haluat että vanha tatuointisi peitetään tai korjataan, lähetä kuva vanhasta tatuoinnistasi. Ilman kuvaa emme voi antaa arviota tai varata aikaa. Valitettavasti emme pysty korjaamaan, jatkamaan tai peittämään kaikkia tatuointeja. Joskus ainoa vaihtoehto vanhan tatuoinnin peittämiseen on laserointi.
 8. Mainitsethan mikäli haluat tatuointisi täysin vegaanisena.
 9. Teemme tatuointeja vain terveelle iholle. Sinun tulee kertoa etukäteen, mikäli sinulla on terveyteen liittyviä haittoja tatuoinnin ottamiseen tai paranemiseen liittyen. Esim. verenvuototauti, atooppinen iho, väriaineallergia/-yliherkkyys, psoriasis, epilepsia, diabetes, arpia tai luomia alueella, verta ohentava lääkitys, tms. Esimerkiksi ihottuman tai arven päälle tatuoitaessa emme myönnä kyseisen alueen kohdalle takuuta.
 10. Emme tee tatuointeja veriteiste tarttuvia tauteja sairastaville (HIV, AIDS, Hepatiitti).
 11. Muista mainita mikäli kyseessä on ensimmäinen tatuointisi. Ohjeet tatuoinnin ottamiseen
 12. Mahdolliset muutokset tatuointia koskien tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen aikaa sähköpostitse.
Vaadimme asiakastietolomakkeen täyttämisen ennen tatuointityön suorittamista. Emme tee tatuointeja
 • alaikäisille (K-18), edes vanhempien suostumuksella. Nuoren henkilön todistettava ikänsä (passi/ajokortti/henkilökortti).
 • sormiin, varpaisiin, intiimialueille, kasvoihin tai suuhun
 • ensikertalaiselle kylkeen, kaulaan, kurkkuun, kämmenselkään tai rinnan keskiosaan.
 • raskaana oleville tai imettäville
 • humalaiselle, krapulaiselle tai huumausaineiden vaikutuksen alaiselle
 • ihomuutosten, luomien tai ihosairauksien päälle.
 • alle 2 vuotta vanhojen arpien päälle
 • veriteitse tarttuvia tauteja sairastaville (HIV, AIDS, Hepatiitti)
 • jotka ovat rasistisia tai halventavia, jengitunnuksia tms.
Varausmaksu:

Veloitamme usein etukäteen suunniteltavista tai valmisteltavista töistä VARAUSMAKSUN 50/100€. Lähetämme sähköpostitse ohjeet varausmaksun maksamiseen. Varausmaksu tulee olla suoritettuna 10 päivän kuluessa viestin saapumisesta. Otathan huomioon myös pankkien välisen siirtoajan 1-2pv. 


Maksaessasi varausmaksun, hyväksyt nämä ehdot:

 • Varausmaksu toimii vakuutena siitä, että olet harkinnut tatuoinnin ottamisen loppuun saakka ja tulet sovittuna aikana paikalle. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettuna ennen määräaikaa, varaus poistuu kalenterista. Huolehdithan siis että maksat varausmaksun ajoissa. Mikäli maksu viivästyy, ilmoita siitä meille sähköpostitse.
 • Varausmaksun maksettuasi varauksesi on sitova. Varausmaksu maksetaan takaisin ainoastaan siinä tilanteessa jos tatuoija joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisen ajan sisällä.
 • Mahdolliset muutokset tatuointia koskien tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen aikaa. Myöskin mahdolliset referenssikuvat tulee lähettää viikkoa ennen sessiota. Mikäli tatuointiin on tullut muutoksia ja artisti on tehnyt turhaa suunnittelua, varausmaksua ei hyvitetä takaisin.
 • Varausmaksu hyvitetään takaisin tatuoinnin hinnassa. Mikäli aikoja on useampi varattuna, varausmaksu hyvitetään takaisin viimeisen varatun ajan yhteydessä.
 • Mikäli sinulla on lahjakortti käytössäsi, mainitse sähköpostissa lahjakortin numero sekä summa.
Varatun ajan siirtäminen, peruminen tai tulematta jättäminen:
 • Mikäli joudut siirtämään ajan alle 5 vuorokautta ennen varattua aikaa tai unohdat tulla sovittuna aikana paikalle, menetät varausmaksun. Uutta aikaa varatessasi sinun tulee suorittaa varausmaksu uudelleen. Myös mahdolliset muut varatut ajat siirtyy jonon perälle.
 • Kipeänä ei kannata tulla tatuoitavaksi. Mikäli sairastut, ilmoita siitä sähköpostitse heti sairastuttuasi, jotta ehdimme hankkia tilallesi toisen asiakkaan. Varausmaksu pysyy voimassa vain lääkärintodistusta vastaan.
 • Aikaa voi siirtää maksimissaan 2 kertaa.
Tatuoinnin hinta:
 • Tatuointien hinnat ovat alkaen 80€. Täyden päivän sessio on max 600€ ja puolen päivän sessio on maksimissaan 400€. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
 • Emme valitettavasti pysty arvioimaan suurten projektien kokonaishintoja etukäteen. Hintaan vaikuttaa koko, yksityiskohtien määrä jne.
 • Peitetatuoinnit ja vanhojen tatuointien uudistamiset/korjaukset maksavat yleensä aina enemmän kuin tatuointi uudelle alueelle, koska työtunteja ja suunnittelua on yleensä enemmän kuin tatuoitaessa uudelle alueelle. Lisäksi peitetatuoinnit vaativat joskus uuden värityskerran.
 • Mikäli sinulla on hintakatto projektillesi, kerrothan sen aikaa varatessasi niin otamme sen huomioon suunnitteluvaiheessa.
Tatuointien suunnittelu:
 • Emme suunnittele tatuointeja etukäteen, tai lähetä luonnoksia etukäteen nähtäväksi. Piirrämme kuvat aina saman päivän aamuna, tai paikan päällä tullessasi tatuoitavaksi. Tästä syystä on tärkeää että toimitat sähköpostitse kaikki tarvittavat tiedot tatuointiasi koskien ja ilmoitat mahdollisista muutoksista viimeistään (1) viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli materiaaleja ei ole toimitettu etukäteen, tai tatuointiin on tullut muutoksia joista ei ole ilmoitettu etukäteen, niin varausmaksua ei hyvitetä takaisin. Jos tatuointia ei voida tästä syystä toteuttaa varattuna aikana, niin varausmaksu tulee suorittaa uudestaan uutta aikaa varatessa. Pidäthän siis huolen että lähetät materiaalit etukäteen.
Maksaminen:
 • Käteinen, Pankki-/luottokortit Visa ja Mastercard. (American Express ja Diners Club eivät käy). HUOM. Varmistathan verkkopankistasi korttimaksurajan
 • Vieraileville artisteille maksutapana pääsääntöisesti käteinen, ellei korttimaksua erikseen mainita. Varaa aina käteistä mukaan riittävästi, kun tulet ottamaan tatuointia vierailijalta. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksessa (~2km).
Lahjakortit
 • Emme toistaiseksi myy lahjakortteja laisinkaan.
 • Poikkeuksena tapaukset joissa lahjakortin saaja on itse varannut jo ajan jollekin tatuoijistamme.© 2012-2016 La Muerte Ink